WIE BEN IK?

Mijn passie voor drummen

Op veertienjarige leeftijd nam ik voor het eerst de trommelstokken in mijn handen om te gaan trommelen in het trommelkorps van de harmonie “Eigen Schoon” in Wevelgem.

leren drummen

Ik had de microbe te pakken en trommelen werd een passie die oversloeg naar het drumstel. Gaan spelen in de jeugdharmonie was een logisch gevolg.

Dankzij het enthousiasme van de toenmalige dirigent, Roger Vanhauwaert  leerde ik vlug het belang van noten lezen. Na enkele jaren maakte ik dan ook de overstap naar de grote harmonie.

Drummen Kortrijk

Al vlug kwam van het één het andere en werd ik gevraagd om te spelen in coverbands, onder andere met het toenmalige zangtalent Claude Delatter. Daarna werd ik de drummer van Zjamoel en speelde ik in een punkband, jazzcombo’s, bigband, klassieke orkesten, operette, de finale van Westtalent met Jazzfonic met zangeres Ann Vancaneghem, projecten met orkesten met zangers als Gunther Neefs, Bart Kaëll, Free Souffriau, Sofie, Wim Soutaer enz….

Mijn ervaring en passie wil ik nu delen met mijn leerlingen.

Asdrums.be delen